nieuws

VRP zkt vertegenwoordigers PROCORO West-Vlaanderen

Oct
2024

Beste West-Vlaamse ruimtemaker,

Om onze impact op het omgevingsbeleid te vergroten is de VRP door vrijwilligers vertegenwoordigd in elk van de vijf provinciale commissies voor ruimtelijke ordening. Met de nieuwe legislatuur in aantocht vinden een aantal wissels plaats in de PROCORO West-Vlaanderen, en daarom is de VRP op zoek naar:

  • Eén effectief lid
  • Twee plaatsvervangende leden

Ben je West-Vlaams (eigen kweek of aangespoeld), of heb je een sterke connectie met de streek? Heb je zin om op de hoogte te blijven en op een kritisch-constructieve manier mee te werken aan het omgevingsbeleid binnen Provincie West-Vlaanderen? Lijkt het je wat om adviezen te leveren bij het provinciale Beleidsplan Ruimte, provinciale RUPs, ...? Stuur ons dan een mailtje met een korte motivatie op info@vrp.be, en word de westelijkste VRP'er!

Meer info over de werking van de PROCORO vind je hier: https://www.west-vlaanderen.be/over-west-vlaanderen/bestuur-en-beleid/raden-en-commissies/procoro

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Elke maand een overzicht van de VRP-activiteiten, events van derden en het laatste nieuws uit de vakwereld. Heet-van-de-naaldnieuws verneem je via onze nieuwsflitsen.

PS: check je je spambox voor de bevestiging? Pas nadat je bevestigt zal je de nieuwsbrief ook effectief ontvangen ;-).